top of page

PrPom: První celodenní kurz první pomoci s virtuální realitou v ČR

Ahoj všichni!


Máme pro vás něco, z čeho jsme opravdu nadšení a co nás posouvá o velký krok vpřed ve výuce první pomoci. PrPom, specialisté na výuku první pomoci opravdovým zážitkem, jsou první v České republice, kdo nabízí celodenní kurz s využitím prvků virtuální reality (VR). A věřte nám, nejde jen o nějakou ukázku nebo testování technologie. Virtuální realita je přímo součástí výuky!


kurz první pomoci s virtuální realitou

Jak to všechno začalo?


Naše touha neustále zlepšovat a inovovat výuku první pomoci nás dovedla ke spolupráci s Virtual Lab, týmem skvělých odborníků na VR technologie. Společně jsme vyvinuli program, který jsme začlenili do našeho celodenního kurzu, konkrétně do modulu resuscitace.


Jak to funguje?


Nebojte se, virtuální realita neprodlužuje délku kurzu. Naopak, vše je krásně integrované do výuky. Díky VR se můžete ocitnout přímo uprostřed simulované krizové situace, kde si vyzkoušíte své dovednosti v resuscitaci. Virtuální zranění lidé reagují realisticky na vaše akce, což vám umožní získat cenné zkušenosti v bezpečném prostředí.


Proč je VR tak super?


  • Realistické situace: Virtuální realita vám umožní zažít krizové situace, které by bylo obtížné nebo nemožné simulovat v reálném světě. To vám dává šanci připravit se na skutečné nouzové situace.


  • Bezpečné prostředí: Můžete se učit a chybovat bez reálných následků. To je obrovská výhoda, protože chyby jsou součástí učení a s VR se z nich můžete poučit.

  • Interaktivní výuka: VR vás vtáhne do výuky. Už žádné nudné přednášky! Aktivní zapojení a interakce s virtuálním prostředím zlepšují vaše schopnosti a paměťové stopy.


  • Opakovatelnost: Každou situaci můžete opakovat. To vám umožní zdokonalit své dovednosti a zlepšit své reakce.

kurz první pomoci s virtuální realitou

Co říkají účastníci?


Účastníci našich kurzů si virtuální realitu nemohou vynachválit. Chválí si zejména realistické situace, které je připravily na skutečné krizové momenty.


Pokud chcete být součástí této revoluční výuky a zažít první pomoc jako nikdy předtím, neváhejte a ozvěte se nám. Umíme přivést tenhle zážitek do vaší firmy, skupiny nebo organizace. Virtuální realita je tady a je připravena vám pomoci stát se opravdovými hrdiny!


Těšíme se na vás!

Tým PrPom



kurz první pomoci s virtuální realitou


3 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Jul 06

Bylo by super, kdybyste sdíleli vaše zkušenosti s VR na ZDrSEMí konferenci v listopadu.

Edited
Like

Guest
Jun 24
Rated 5 out of 5 stars.

Hodně cool!

Like

Guest
Jun 24
Rated 5 out of 5 stars.

Hustý!

Like
bottom of page